Profil

AA Transport-Service A/S blev etableret den 1. september 2006 og er et datterselskab i Alex Andersen koncernen, en af Danmarks store vognmandsvirksomheder.

Virksomheden ejes i dag 75 % af Alex Andersen Ølund A/S og 25% af Troels Larsen, som varetager den daglige ledelse.


Virksomheden har til formål at drive lager- og distributionsvirksomhed. Vi tilbyder håndtering og distribution af næsten alle typer gods, værende industrigods, blomster samt frugt og grønt. Ligeledes tilbyder vi kørsel med kulde eller varme, alt efter varernes beskaffenhed. National, men også Skandinavisk samt sydeuropæisk distribution, tilbydes, i størst mulig udstrækning med Alex Andersens ca. 250 topmoderne lastbiler, alle udstyret med lift.


Lageropbevaring tilbydes på 3000 m2 topmoderne lager, hvoraf 1100 m2 er med et sikringsniveau 20.


AA Transport-Services kundegruppe er typisk mindre grossistvirksomheder, mindre og mellemstore transportvirksomheder, men også de helt store spillere på markedet, er blandt vore kunder. Vi betegner os selv som værende neutrale udbydere af lagerhåndtering og distribution med blandt andet mottoer som "vi gør det, de andre ikke gider", og "kan alt, altid".


Vi holder åbent 17 timer i døgnet/ 6 dage om ugen, men er altid til at tale med, såfremt der måtte være opgaver som skal løses når vi normalt har lukket.

AA Transport-Service A/S - Greve Main 38 - 2670 Greve - Tlf: +45 43 61 02 00